Over Schaduwdeal

Onze visie

Wij geloven in focus, wij leveren een zeer groot assortiment schaduwdoeken in verschillende maten, vormen en kleuren. SchaduwDeal importeert al haar producten in grote aantallen zonder tussen schakels. Geen dure showrooms, of andere onnodige kosten. Maar grote volumes inkopen en direct aanbieden aan de consument, op een duidelijke en eenvoudige manier. U krijgt dus direct het voordeel hiervan, en heeft altijd de beste DEAL. Dat is waar SchaduwDeal voor staat.

Wie wij zijn

SchaduwDeal bestaat uit een klein en jong team. Wij zijn flexibel en ambitieus en hebben een volle focus op een productgroep, Schaduw doeken. Dagelijks zijn wij bezig onze service en producten te verbeteren, en dit doen wij met volle passie Om u zo de mooiste producten te leveren voor altijd de beste DEAL.

Onze service

Bij SchaduwDeal streven wij ernaar u altijd kwalitatief goede producten te kunnen leveren tegen absoluut de beste prijs. Doordat SchaduwDeal zich volledig focust op een productgroep kunnen wij u altijd gegarandeerd het beste product tegen de beste prijs leveren. En dit met een full online service. Wij geven u duidelijke meet instructies en online of telefonisch advies om u te helpen met het bestellen van het juiste product. Kunnen wij u helpen met een speciaal verzoek? Heeft u ideeën of opmerkingen voor ons? Wij horen het graag, en staan voor u klaar.