Vandaag besteld = Morgen verstuurd*

Besteld u op werkdagen bij ons dan maken wij de volgende dag uw order verzend gereed en dragen deze over aan onze vervoerder, Afhankelijk van de bestel dag wordt de order dan binnen 1-2 dagen bij u thuis geleverd. Onze vervoerders leveren niet in het weekend dus orders die donderdag na 12:00 uur besteld zijn worden na het weekend geleverd. 

Voorbeeld:
Maandag besteld = Dinsdag verzend gereed = Woensdag of Donderdag geleverd. 
Dinsdag besteld = Woensdag verzend gereed = Donderdag of Vrijdag geleverd
Woensdag besteld = Donderdag verzend gereed = Vrijdag of Maandag geleverd
Donderdag na 12:00 besteld = Vrijdag verzend gereed = Levering maandag of Dinsdag

Verzendkosten

Bij Schaduwdeal heeft u altijd gratis verzendkosten boven een order waarde van €50,- anders hanteren wij een verzendvergoeding van €4,95 per order. 

Levertijd

Snelle en juiste leveringen. Dat is waar het bij SchaduwDeal om draait. Ons eigen magazijn stelt ons in staat uw order binnen 2-3 dagen bij u thuis af te leveren. Speciaal verzoek? Neem gerust contact met ons op en wij zullen kijken als we u kunnen helpen.

Vervoerders

SchaduwDeal verstuurd haar producten bij een standaard levering met DPD Home. zodra wij de order verwerkt hebben in ons magazijn, krijgt u direct de track en trace link. Op dat moment kan het dus zijn dat u nog geen actuele levering moment krijgt. Deze update volgt binnen een paar uur daarna.