Garantie

Bij RaamdecoratieDeal heeft u altijd 5 jaar garantie op alle producten! Wij leveren uitsluitend kwaliteit producten en kunnen u dan ook 5 jaar garantie bieden. 

Indien het product niet volledig is, heeft u recht op gratis reparatie, een nieuwe product of teruggave van uw geld. RaamdecoratieDeal kijkt samen met u naar een passende oplossing, en streeft altijd naar een tevreden klant als resultaat. Tevens hebben wij het keurmerk “juridisch gecontroleerd” van webwinkelkeur. Hier worden wij jaarlijks gecontroleerd op het nastreven van de juiste wetgeving.

Voor bijna alle producten en onderdelen heeft RaamdecoratieDeal reserve onderdelen op voorraad. Mocht u per ongeluk een onderdeel kwijt zijn geraakt, of door uw eigen gebruik kapot zijn gegaan. Dan kan RaamdecoratieDeal u altijd helpen met het leveren van nieuwe onderdelen, in vele gevallen kan dit kosteloos als service. Let wel dat lamellen zelf niet als los onderdeel geleverd kunnen worden.

Wij streven er dagelijks na uw order met zorg te verwerken, en behandelen al onze producten zeer zorgvuldig. Maar ook bij ons kan er soms iets gebeuren/plaatsvinden waardoor u aanspraak dient te maken op onze garantie. Dit kunt u doen binnen 2 weken nadat u dit geconstateerd heeft. Bij transportschade a.u.b. direct een aantekening maken op de bon van levering.

Klachten:

Het kan natuurlijk voorkomen dat je niet helemaal tevreden bent met een van onze producten. Heeft u hier klachten over dan vragen wij u ten alle tijde eerst contact op te nemen met onze klantenservice, vaak kunnen wij uw klacht namelijk al heel snel verhelpen. Een klacht indienen kunt u het beste doen door een aantal duidelijke foto’s en/of film naar ons toe te sturen per watts app of email. Bij het melden van een klacht a.u.b. de volgende informatie melden:

  • Uw order nummer
  • Het betreffende product waar de klacht over gaat.
  • Korte uitleg van de klacht.

Telefonisch doorgeven van uw klacht is natuurlijk ook mogelijk. Wij streven er altijd naar om binnen 7 dagen samen met u een passende oplossing te vinden. Tevens heeft u nog eens extra bescherming via ons webwinkelkeurmerk om een geschilbemiddeling aan te vragen.